Studio novi 2

o nama

Tvrtka /DIZ//VIZ/ specijalizirana je za djelatnosti iz područja dizajna i uređenja prostora te pokriva širok spektar usluga - projektiranje poslovnih i privatnih prostora, dizajn proizvoda, 3d modeliranje i vizualizaciju svih vrsta objekata. Svaki projekt temelji se na individualnom pristupu klijentu te dogovoru o željama i mogućnostima izvedbe.

Surađujemo sa stručnjacima iz područja arhitekture, građevine, dizajna, marketinga, proizvodnje i drugih vezanih djelatnosti. Možemo osigurati cijeli proces izrade prostora od idejne skice, dizajna, vizualizacije, izrade namještaja i građevine.

naš tim

Ivica Mamić
Ivica Mamić

Direktor

Ivica Mamić diplomirao je na Grafičkom fakultetu u Zagrebu. Za vrijeme školovanja i studiranja radi s kiparima na projektima uređenja interijera, eksterijera i scenografijama. Nakon toga osniva tvrtku /DIZ//VIZ/ koja se bavi dizajnom interijera, produkt dizajnom i 3d vizualizacijama.

ivica@dizviz.hr

Vedrana Škalić
Vedrana Škalić

dizajner / suradnik

Vedrana Škalić diplomirala je na Studiju Dizajna pri Arhitektonskom fakultetu u Zagrebu. Nakon fakulteta bavi se fotografijom i produkt dizajnom. Kroz suradnju sa /DIZ//VIZ/-om , koja traje do danas, počinje se baviti i dizajnom interijera te 3d vizualizacijom.

vedrana@dizviz.hr

Saša Poslončec
Saša Poslončec

cg artist / suradnik

Saša Poslončec diplomirao je na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu. Za vrijeme studiranja počeo se baviti 3d-om kao hobijem. Kroz suradnju sa /DIZ//VIZ/-om , koja traje do danas, specijalizirao se za vizualizacije interijera i proizvoda.

sasa@dizviz.hr

naši klijenti

Stomatolo%c5%a0ka ordinacija majnaric suker
Dud
Vocor media