Časopis D&D

Projekt adaptacije potkrovlja na dvije etaže u industrijskom stilu s potpisom dizajnerskog studija Dizviz uz lijepu selekciju tekstura, materijala i namještaja. Nas nije ostavio ravnodušnim! Dovoljan je bio jedan pogled i već sljedeći trenutak znala sam da je riječ o iznimnom prostoru. To je to! Potkrovlje sa svim karakteristikama pravog industrijskog lofta postoji i u Zagrebu. Kakva divota! Puno hrastovo drvo, cigla, metal, betonski premazi... Može li bolje? Sama činjenica da se nalazim u obiteljskoj kući u naselju Dubrava, a ne u New Yorku, jednostavno me oduševila.

Pročitaj više
D d loft dubrava

Living, Večernji List

Koliko ste samo puta mogli čuti kako starije generacije negoduju pod navalom modernih kvartovskih kafića i žale za vremenima u kojima su se u ugodnom interijeru, s laganom glazbom u pozadini, mogle pročitati novine uz šalicu ukusno pripremljene kave. Upravo u takvo doba, zlatno doba zagrebačkih kavana, vraća i novootvorena kavana Corso, nastala na ideji 28-godišnjeg Luke Lovrića, kojem je, nakon dugogodišnjeg bavljenja ugostiteljstvom, dosadilo raditi noćne smjene te je želio otvoriti mjesto kojem će temelj biti dnevna ponuda.

Pročitaj više
Living corso

Časopis D&D

Ima li ljepšeg osjećaja od spuštanja torbi nakon dugog puta u čistom i elegantnom apartmanu na obali? Kada već osjećate miris mora i napokon se možete opustiti jer... Stigli ste i vaš zasluženi odmor može početi! Dok će jednima biti važno da što prije zakorače na ulicu i upiju žamor pomorskog grada, drugi će se radije raspakirati, a potom s užitkom skočiti na krevet i ispružiti, sretni što su barem nakratko zamijenili svoju rutinu novim i uzbudljivim mjestom koje će zvati svojim domom idućih desetak dana.

Pročitaj više
D d objava 25.05.2017

OGLAS ZA POSAO

Oglas za 3d crtaca 01

Oglas za posao

Oglas za posao 2

Dom i vrt, Večernji list

Pult studija Diz Viz nagrađen u Los Angelesu. Recepcijski pult proizveden u suradnji s tvrtkom Sinago za zgradu u Zagrebu osvojio je treće mjesto na International Design Award. Hrvatski dizajnerski studio Diz Viz, iza kojeg stoje dizajneri Vedrana Škalić i Ivica Mamić, u sklopu natječaja IDA International Design Award u Los Angelesu osvojio je treće mjesto u kategoriji “Office Equipment, Professional” dizajnom pulta BO-450.

Pročitaj više
Pult bo450   natjecaj ida   02 1200

BURO 24/7

Hrvatski dizajn studio sa svojim produktom briljirao u Los Angelesu. Vedrana Škalić i Ivica Mamić iz hrvatskog Diz Viz dizajn studija za svoj rad, odnosno pult, osvojili su treće mjesto na cijenjenom natječaju IDA International Design Award u Los Angelesu.

Pročitaj više
Bo450 05 logo ida

Moja4zida

Razgovarali smo s Vedranom Škalić i Ivicom Mamićem iz kreativnog studija /DIZ//VIZ/. Osim što oduševljavaju izvrsnim projektima uređenja interijera, njihov studio pokriva vrlo širok spektar usluga, od projektiranja poslovnih i privatnih prostora, dizajna proizvoda, 3d modeliranja i vizualizacija svih vrsta objekata.Zanimala nas je pozadina njihovog kreativnog procesa, ali i inspiracija iz svakodnevnog života. Pogledajmo što su /DIZ//VIZ/-ovci podijelili s nama, uz njihovu top listu aktualnih proizvoda iz ovog broja Moja4zida.

Moja 4 zida 01 2016

POSLOVNI HR

Ono što je najavio u razdoblju ulaska u DI Čazmu Elvio Florian je realizirao, angažirao je hrvatske dizajnere. Tako Vedrana Škalić i Ivica Mamić potpisuju rješenje za hotelsku sobu nazvanu Linea...

Pročitaj više
Naslovnica linea

BURO 24/7

U Oris Kući arhitekture otvorena je izložba "Oblikovanje izvornog – stanovanje prema načelima eko dizajna", posvećena pobjedničkim radovima dizajn natječaja hrvatskog proizvođača namještaja ERA, autora: Ciliga, Glavaš, Leskovar, Lukač Kirš, Mamić, Škalić, Šrajer i Vukmanović.

Pročitaj više
Izlo%c5%beba uni 09.05.2015. 3 za web

ELLE DECORATION

Nove snage hrvatskog produkt dizajna. Novi broj Elle Decorationa predstavlja osam mladih produkt dizajnera čiji radovi već uljepšavaju mnoge domove, a njihove nove kreacije uspjele su naći proizvođače. Otkrijte tko su oni i što se već može naći ili uskoro stiže u domaće dućane, a s potpisom je mladih kreativaca koje smo izdvojili.

Pročitaj više
Elle decoration dizajneri

BURO 24/7

Zagreb je postao bogatiji za ekskluzivan Wine & Gourmet shop koji nudi najbolje od najboljeg kad su u pitanju vina i delicije. Žižula surađuje s /DIZ//VIZ/-om, tvrtkom koja je sudjelovala u vizualnom i prostornom uređenju (a i dalje će sudjelovati u izmjenama identiteta trgovine jer volimo mijenjati ideje i realizacije) te će se ovdje moći kupiti i njihova rješenja poput nosača za boce, stolice i drugih proizvoda.

Pročitaj više
%c5%bdi%c5%beula 10

Elle decor

"Upoznajte ih (i zapamtite). Tko su mlade, ali jake snage hrvatskog produkt dizajna? Osam uspješnih i nagrađivanih kreativaca predstavlja svoje nove radove, koje bi svatko poželio i u svome domu."

Elle decor zajedno

moja 4 zida

"Odmjeren stil kao uvod u toplu obiteljsku priču. Predstavljamo vam topao obiteljski dom četveročlane obitelji, smješten na periferiji Zagreba u dvoetažnom stanu od 140 kvadrata. Za cijeli projekt zaslužan je mladi hrvatski dizajnerski tim /DIZ//VIZ/ iza kojeg stoji već mnogo iskustva u projektiranju poslovnih i privatnih prostora, dizajniranju, 3d modeliranju i vizualizaciji svih vrsta objekata..."

Moja 4 zida

Slobodna Dalmacija

"Drugonagrađeni rad u kategoriji Profesionalni dizajneri osvojio je koncept UNI koji potpisuju Vedrana Škalić i Ivica Mamić. Riječ je o kolekciji čistih i jednostavnih linija naglašenih blago zaobljenim detaljima, s utorima na frontama ladica, a sve na vitkim nogama."

Kvrga slobodna dalmacija

Interijer net

UNI - Drugonagrađeni rad u kategoriji Profesionalni dizajneri. Kolekcija čistih i jednostavnih linija naglašenih blago zaobljenim detaljima. Zaobljene linije ističu formu vitkih nogu te utore na frontama ladice. Svi elementi napravljeni su od punog drva, možda hrasta, ali su zamišljeni u kombinaciji s nekom drugom vrstom drva. Autori su se pokazali kao veliki poznavaoci drva, načina njegove obrade i primjene. Siguran, poseban, vrlo primamljiv, ovaj je rad među prva tri nagrađena.

Pročitaj više
1

časopis D&D

U posebnom broju časopisa D&D među 50 najljepših interijera našao se i naš dizajn interijera b&b Studio Kairos.

D d

časopis D&D

Pod naslovom "Povijest metropole ispisana na zidovima" izašao je članak o prvom b&b Studio Kairosu u Zagrebu čiji dizajn interijera potpisuje studio /DIZ//VIZ/.

D d 2

Buro 24/7

Otvoren još jedan bed & breakfast Studio Kairos.

Pročitaj više
Kairos buro

Buro 24/7

Još jedno priznanje za b&b Studio Kairos koji je nagrađen svjetski priznatom nagradom "Travellers' Choice Award".

Pročitaj više
Kairos2